0

Welkom bij Drukstart

Drukstart.nl is het online portal van GRAIN Grafische Realisatie, sinds 1994 een stabiele ‘speler’ op het gebied van printmanagement. Met GRAIN Grafische Realisatie richten wij ons op het totaalpakket van marketing- en communicatiematerialen. Wij adviseren, verzorgen de vormgeving en natuurlijk ook de verdere produktie (afhankelijk van project en product) van idee tot deurmat. Met Drukstart.nl bieden wij nu een communicatieportal om een uitgebreid assortiment standaard drukwerk tegen voordelige prijzen. Zelf en rechtstreeks in te kopen. Hier kun je zonder tussenkomst van een projectmanager jouw drukwerk -waar geen tekst en uitleg voor nodig is- rechtstreeks bestellen. Dat scheelt ons tijd en jou dus geld! Zeer gebruiksvriendelijk, met de kwaliteit die van ons mag verwacht mag worden.

Op Drukstart.nl zie je in één oogopslag de meest gangbare drukmogelijkheden. Je kunt hier terecht voor alle standaard gedrukte en geprinte marketing- en communicatiematerialen. Van visitekaartje, briefpapier en flyers tot folders en brochures. Je klikt, doorloopt een kort stappenplan en levert je drukklare pdf-bestand aan*. Met slechts vier klikken bestel je jouw drukwerk. Betrouwbaar, met hoge kwaliteit en zeer voordelige tarieven.

Geen probleem! neem dan contact op met onze studio (studio@drukstart.nl). Wij verzorgen graag ontwerp/DTP opmaak en drukklare aanlevering van het benodigde bestand en je kunt verder met de bestelling via drukstart.nl

Bij Drukstart.nl hoef je beslist niet alles zelf uit te zoeken. Mochten er vragen zijn over het bestelproces, dan staan wij voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden (telefonisch of per e-mail) en je te ondersteunen.

Met deze drukwerkportal geven wij invulling aan een groeiende behoefte bij onze trouwe klanten. Ook nu ontzorgt GRAIN weer, met de hoogst mogelijke service en kwaliteit!