0
Polo's __bedrukken__

Polo's bedrukken

Creër een professionele uitstraling en eenheid met bedrukte polo's.

Toch op zoek naar iets anders?

Toch op zoek naar iets anders?

Nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Geen probleem! Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een gepersonaliseerde offerte.

Van ons blog.

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

Polo bedrukken of borduren

Zelfs de netste, meest representatieve zakenlui hebben soms een pauze. Je zag Obama golven, of onze eigen Balkenende op het skateboard. En dat doe je (tenzij je Balkenende bent) niet in je maatpak! Je zal de president niet snel in sweaters, wijde jacks of T-shirts zien, maar een bedrukte polo is een nette optie in het midden! Bij Drukstart.nl kun je een polo bedrukken of, als je premium kwaliteit wilt, een polo borduren met jouw logo. Uniformiteit is belangrijk, dus lees hier wat je met een polo laten bedrukken allemaal kunt bereiken!

Polo borduren: waar gebruik ik hem voor?

Uniformiteit is belangrijk, net als een mogelijkheid om jouw bedrijf in één outfit te steken tegen lage tarieven. Gelukkig is poloshirts bedrukken aantrekkelijk in prijs, waardoor je alleen nog na hoeft te denken over de toepassing.

- Nette events: je merkt dat een kraag wonderen doet, want een polo bedrukken is een populaire keuze voor classy evenementen. Zodra alle gasten met jouw logo rondlopen, gedrukt op een geweldige kwaliteit katoen, voelt iedereen zich part of the crew en op zijn gemak. Met lange of korte mouw, knoopjes dicht of los, er zijn genoeg keuzes!

- Sportclubs: als hockeyclubs, rugbyverenigingen of golfclubs zijn allemaal bekend met een polo bedrukken voor hun leden. De polo is al sinds het begin der tijden onderdeel van dit soort sporten en doet qua uitstraling nauwelijks onder voor overhemden. Zo kun je in een comfortabele outfit nog even borrelen of langs de lijn staan!

- Restaurants en bars: kiezen voor de polo omdat het goedkope kleding is die hun bedrijfsnaam of bedrijfslogo kan dragen én uniseks is. Je kunt bijvoorbeeld poloshirts bedrukken voor bepaalde speciale gelegenheden, zoals kerst of Valentijnsdag. Kleine investering om er leuk en actueel uit te zien!

Polo bedrukken of borduren?

Als je overtuigd bent van de toegevoegde waarde, komt de vraag: wil ik een polo borduren of een polo laten bedrukken? Dit hangt natuurlijk af van jouw voorkeur, maar we geven je graag wat informatie om af te wegen! Bedrukken kent twee druktechnieken: full-color of zeefdruk. Je kunt daardoor kiezen uit heel veel kleuren, ook in één design. Een full color bedrukking wordt direct op het kledingstuk aangebracht. De inkt trekt in dit geval meer in de stof. Bij een zeefdruk wordt de inkt met een zeef op de kleding aangebracht, de inkt ligt wat meer op de stof. Je hebt de keuze om tot 4 egale kleuren bedrukken met zeefdruk. Bij borduren heb je de mogelijkheid tot 12 egale kleuren en kies je vaak voor jouw logo of slogan. Borduursel blijft heel lang zitten en voelt premium, maar heeft ook een iets hoger prijskaartje. Het ziet er natuurlijk ook meteen extra aantrekkelijk uit. Je kunt altijd eerst een kleine oplage bestellen, als wijze van sampling voor jezelf.

Hoe ga je de polo’s gebruiken? Worden ze vaak gewassen, krijgen ze heel veel zonlicht of bijzonder veel te verduren? Dan is borduren een interessante keuze. Ook bedrukte polo’s blijven lang goed, maar na een aantal wasbeurten vervaagt dit uiteindelijk. En je wilt geen vervaagde huisstijl, natuurlijk! Tot slot moet je je afvragen op welke plaatsen je de print wilt hebben. Borduren heeft maar een beperkt oppervlak en ook beperkte keuze in de plaatsing. Ga je voor een grote tekst? Dan is bedrukken altijd beste keuze. Je kunt geen complete advertentie borduren, dus als je zoveel creativiteit kwijt moet is de keuze vrij eenvoudig. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Daarom is bestellen bij Drukstart.nl zonder moeite, zo geregeld!